Hemfärd och ångest

Ja kanske inte ångest deluxe men efter natten i stugan där jag bara hört mig själv andas och kunde slappna av till hundra procent, är det lätt att känna lite ångest inför vardagen.

Vi åt frukost vid nio, städade och packade ihop och avslutade dygnet med en skön promenad längs med havet. Inget regn idag heller och på promenaden hade himlen öppnat sig i horisonten och gav ett vackert ljus över vattnet.

Efter att ha släppt av tjejerna hemma åkte jag och plockade upp två av mina systrar från tåget och körde hem. Lite eftermiddagshäng med de två var inte fel. Olle busade som aldrig förr med sina mostrar och sprang runt runt och gjorde sig till.

Igår levde han också rövare men jag tror att han faktiskt var sjukt stolt över sig själv som gjort som vi gör när vi är på toa. Han har ju sett hur det ska göras och nu ville han att pappa skulle trycka på knappen för spola det gör man ju efter pappret liksom. Sötnos.

Fick med mig en gren från ön som fick en dramatisk plats i finrummet. Tror dock att den skräpar ner för mycket vad det lider men kan ha den framme en stund innan den blir förpassad till altanen och entrédörren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s