Julfest med must och kaka

Idag var det fullt ös på jobbet, äntligen släpptes det stora jobbet med J-priset jag suttit med tillsammans med en kollega. Det har varit så kul och lärorikt och jag är glad över förtroendet jag fått att göra ljudklippen till det hela. Imorse fick jag också frågan om jag ville hjälpa till att skapa dynamik i sändningsljudet och det var jättekul att läsa in tillsammans med ett fullblodsproffs.

Jag fick dock lämna jobbet så fort som möjligt för att hinna med den hiskeligt tidiga julfesten på Mini. Både tidigt på året och dagen, med start klockan tre. Jag kom dit halv fyra och eftersom barnen är små handlade det mest om att mingla och fika och det var ett himla liv med många syskon som ville leka också.

Jag har väl inte ett jättebehov av mingel med den gruppen människor även om det finns en del gulliga personer. Vi höll oss i ett lekhörn och Olle visade några favoriter bland sakerna innan vi tackade för oss och åkte hem.

Olle passade på att ta för sig av kakfatet i alla fall. Smulor och choklad runt munnen bekom honom inte och när Vilma ville gå ut i köket och pyssla hängde jag med för att komma tillbaka och hitta Olle placerad i en barnstol vid fikabordet, smaskandes clementin och nonstop. Han ville aldrig sluta äta så det var helt enkelt läge att åka därifrån.

Ångrade att jag inte tog en bild på honom i tomteluva som han hade på sig imorse, så söt var han. Men det kommer nog fler chanser den närmsta månaden.

Nu väntar två dagars ledighet innan ännu ett helgjobb. Städning och avslappning står på schemat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s