Fikastund har guld i mund

Började min lediga dag med en tur till stan och förmiddagsfika med en kär vän. Blåbärspaj med mer vaniljsås än paj och en färsk saffransbulle var inte helt fel. Vi pratade såklart om livet i allmänhet men också om den starka viljan och envisheten. Vi träffades när vi pluggade journalistik, jag siktade mot sport och hon mot barn och unga och det gör vi än idag, femton är senare. Det är häftigt. Jag tankade en hel del energi och skrattade mycket.

Hemma igen orkade jag inte ta tag i städningen som verkligen behövs. Det får bli en städdag imorgon. Tydligen också en målardag då Fredrik fick feeling och vi rensade ut Tuvas gamla rum helt för att kunna måla om för Vilmas skull. Jag åker och köper färg imorgon och sen ska det nog gå hyfsat snabbt att få till en målning för att kunna flytta in hennes grejer. Ser framemot det nya, planerar en greyish med rosa ton och lite brunt, varmt och mysigt.

Vår lille skrutt på väg till Mini imorse med ryggan packad för utflykt. Han vill så gärna bära sin ryggsäck och blir förbannad om han inte får, som när jag tog av den för att få plats med honom i bilstolen. Otroligt ledsen tills vi kom fram och han fick bära den igen, suck alltså, haha.

Tuva kom hem med huvudvärk, något förhöjd temperatur och klagade på halsen. Tråkigt, hoppas hon mår bättre redan imorgon och att det mest handlar om sömnbrist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s