Den perfekta julklappen

Den fick jag i förskott av Fredrik idag. Att få hänga upp huvudet och slappna av i axlar och nacke en kvart om dagen är precis vad jag behöver. Det var lätt att somna där när jag inte kände att jag har ett huvud. Jag som alltid tycker att mitt huvud väger bly. Så skönt!

Lagade älggryta till middag idag, det var ett tag sen och oj så gott det blev. Olle åt också bra.

Dagen började annars med städning och vid lunch kom Vilma hem från skolan. Vi åkte till färghandlaren och för en gångs skull vågade jag inte satsa på färgen vi valt, Vilma tvekade och jag vill ju att hon ska känna att hon vill bo där, så vi köpte en provburk. När vi kom hem fick Vilma måla snickerifärg på sängen vi byggde för Tuva först. Nu när vi börjar om får vi chansen att göra det snyggt från början. Jag har spacklat några hål och nu på kvällen målade jag en fläck med nya nyansen och det blev såklart grymt bra, jag visste ju det.

Vi går köpa mer färg imorgon och börja måla när jag kommer hem från jobbet helt enkelt.

Syster med barn och svåger kom på besök på eftermiddagen. Erik fick hjälpa Fredrik med vår diskmaskin som gått sönder. Avloppsslangen hade massa hål i sig men trots att de gjorde som de skulle funkar inte skiten. Tänk vad irriterande det är när saker måste lagas av nån dyr servicetekniker eller så måste en ny maskin inhandlas. Blir så trött på det. Vi går väl se hur det går. Och just nu får jag diska en hel jäkla massa porslin. Vi är ju inte den lilla familjen vi var i en lägenhet för femton år sen utan diskmaskin…särskilt jobbigt är det eftersom mina vintereksem dykt upp nu i kallare väder. Annars kan jag tycka att diska är rätt rofyllt men inte nu när det är mycket och inte mitt val att göra det.

Olle gillade inte att Hugo var på besök. Han började gråta när jag höll i den lilla bebisen så jag fick snabbt ge tillbaka honom till Jennifer och då sprang Olle in i min famn och ville inte släppa mig på hela besöket. Knasboll.

Jobb väntar i helgen, bara att börja ladda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s