Många bollar i luften

Trots en jobbhelg för min del påbörjades projektet att ordna med Vilmas nya rum. Målning på kvällarna och igår kväll var jag klar. Det går ju så fort att måla när man väl ger sig tiden. Tejpningen tar tid men målningen går ju snabbt. Den beigegrå färgen med rosa ton i blir toppen. Vilma vill ha ett rosa rum men jag vill inte att hon ledsnar på färgen om nåt år och hon gillade den här. Och min känsla blev rätt igen.

Idag hade jag mitt första riktiga avdelningsmöte och det gick bra, som vanligt känns det som för lite tid när vi väl kommer igång och snackar och det märks att tiden är välbehövlig. Imorgon ska jag och en kollega träffa kommunikationsavdelningen och så går arbetet förhoppningsvis ännu mer framåt. Ska försöka fila på en strategi till årsskiftet tänker jag.

Den här underbaringen är så go just nu så jag vill stoppa tiden. Han är mer go än vanligt alltså, borrar huvudet i halsgropen och slår benen runt midjan på ett sätt som gör att jag vill vara hemma hela tiden. Fler och fler ord dyker upp nu också och vi märker hur glad han blir när han säger det ordet som vi förstår och inte bara det han har i huvudet som han inte får fram. I helgen sa han stor och sen dess är det bara det ordet som gäller nästan. Han är också söt när han ropar paaaappa och så en harang efter det som han vill berätta för sin pappa. Han markerar vem han vill berätta för och det är också nytt. Idag ropade han pappa under tiden han sprang till det andra rummet där Fredrik befann sig och så fortsatte han berätta något när han kom fram. Så kul att se!

Klockan är alldeles för mycket och jag blir så irriterad att jag inte kommer i säng när jag vet att jag måste gå upp extra tidigt för att tvätta håret som jag gör var tredje dag ungefär. Blä, hög tid att sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s