Julpyssel

Åtminstone på Mini där de pysslar för fullt och har gjort fina jultallrikar idag. Olle fick pyssla med Amina som han gillar skarpt. På morgnarna när hon öppnar och vi kommer dit springer Olle till hennes famn och så struntar han i mig. Det blir väldigt mysiga lämningar då.

De två första fallen av vinterkräksjukan har hänt på Mini dock, det är inte lika mysigt. Återstår att se om vi klarar oss i år eller inte. Vi brukar inte falla dit varje år men nu minns jag inte hur det gick förra vintern.

Är väldigt tacksam att diskmaskinen funkar igen. Den sa ju ifrån när vi själva hade bytt den trasiga slangen men när Fredrik startade den igen igår gick det bra och nu har vi diskat två gånger utan problem.

Tokig vecka på jobbet där det dyker upp stora grejer när vi är få personer på plats och det blir mycket att göra. Utvecklande för mig såklart men också helt slutkörd på kvällarna. Ser framemot helgen och adventspyntandet nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s