Äntligen kom snön

Så vackert det var att vakna upp till ett fint vinterland imorse, äntligen ljusare tider!

Olle börjar ropa så fort han fick se snön som föll. ”Åhh nej, åhh nej” fick han ur sig innan han kom ut på väg till Mini och fick knarra i snön. Han blev dock bekymrad över bilen som var helt översnöad och ”åhh nej” kom ur munnen igen.

Både jag och Fredrik lämnade bilarna med sommardäck hemma och Fredriks kompis kom och hämtade oss tre för att efter lämningen av Olle köra oss till Frihamnen. Jag åkte vidare till jobbet med bussen och snön blåste i ansiktet när jag stod och väntade på att bussen skulle komma. Som vanligt känns det så himla kallt när vädret slår om, men ännu kallare när det är hård vind också.

Fredrik spelade padel i Frihamnen och fick en skön start på morgonen. Själv var det för tredje dagen i rad en hektisk dag med många stora nyheter som hetsade arbetet.

När vi kom hem ville tjejerna leka med Olle i snön och fick göra det under tiden jag och Fredrik hämtade paket och köpte fredagsmys. Olle står under trädet men syns knappt i mörkret. Längtar till solen och minusgraderna nu, ser ut att bli så redan imorgon.

Syster och hennes två kompisar som som hos oss inatt kom inte härifrån förrän långt efter lunch idag. De var ute på fest i stan inatt och passade på att festa rejält när de väl fick chansen. Härligt att kunna göra det någon gång också. Det är synd att dagen efter blir så jobbig bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s