Bokklubben på besök

Igår bjöd jag in till bokklubbsmöte för att diskutera Nora eller Brinn Oslo Brinn, dricka ett glas vin och prata om livet i allmänhet också såklart. Det var i alla fall en välskriven bok som fick en trea av de flesta tror jag.

Under kvällen började jag bli täppt i näsan och när jag vaknade imorse var rösten borta och jag hostade hest och det gjorde väldigt ont. Förkylningar brukar inte sätta sig i halsen på mig så det kändes oväntat. Jag känner bihålorna som vanligt i och för sig så kanske är det här en riktig blecka, återstår att se. Jag har ju aldrig feber så helt utslagen är jag inte, än.

Utslagen och seg av de tv-serier jag plöjt idag längtar jag till Olle och Tuva kommer hem och livar upp stämningen lite. Tuva är snäll som hämtar sin bror när jag inte orkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s