Maxad välgörenhet

Dagarna rusar fram, efter två dagar hemma var jag tillbaka på jobbet igår och har kört för fullt.

På jobbet är den traditionsenliga julgranspresentationen genomförd och julfikat var rejält. Nu får vi lite julkänsla, särskilt varje morgon när det är mörkt i rummet och jag är först på plats. Då lyser den fint.

Igår möttes det här starka gänget inklusive mig själv för en god taco-middag i stan innan vi rörde oss mot Friends och välgörenhetskonserten för Avicii. Systrarna och Fredrik är gänget och det blev en minnesvärd kväll som både berörde och fyllde oss med massa energi och danslust.

Publikrekordet slogs i arenan, 58 163 personer läste jag någonstans, Eminem drog 57′ för ett antal år sedan. Mäktigt att ha varit på plats.

Vi kom dit när Kygo stod på scen och värmde upp publiken. Efter honom var det David Guettas tur innan livekonserten började.

Konserten sändes på SVT play och jag kan varmt rekommendera att se den. För en så viktig sak som psykisk ohälsa kände vi att vi bidrog med vår närvaro.

Jag och Fredrik hittade faktiskt en taxi på väg hem när den här massan av människor skulle ta sig hemåt efteråt. Svårslagen konsert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s