Klubbmästerskap

Imorse klev jag upp som om jag skulle till jobbet, det vill säga alarmet ringde 06.20. Jag masade mig upp och iväg till cafétjänsten på årets klubbmästerskap som vi hade mellan 07.30 och 10.45. Det tråkigaste var väl att Vilmas framträdande med sin grupp började 12.25. Det absolut mest häpnadsväckande var att en av de föräldrar som skulle bidra med fika slängde över en kasse med bröd, ost, skinka, en paprika, två tomater och en halv gurka som vi föräldrar som hade säljtjänst dessutom skulle ställa oss och bre i ordning.

Jag blev så förvånad så jag var tvungen att ta en bild på innehållet i den här påsen.

Vilma hade samling elva så jag hann precis fläta hennes hår innan hon stack iväg och jag gick hem en timme och vilade skallen.

Gruppen var som vanligt väldigt duktiga och eftersom det var KM fick alla pris efteråt.

Hemma igen tog jag tag i lingonriskransarna som har fått vänta eftersom jag beställde nya mossringar som bas. De gamla hade hängt med några år och slängdes efter förra julen. Riset från Alfta var fortfarande superfint och det var lätt att binda dem.

Det blev en hel del ris över också, jag får fundera på om jag kan använda det till något annat.

Vilmas bästis sover över inatt och tjejerna ligger på madrass i vardagsrummet. De har svårt att sluta skratta därnere. Men snart slocknar jag i alla fall, utan alarm imorgon bitti. Åh ljuvliga söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s