Konferens på ön

Ett sent inlägg med en bra känsla efter första dagens konferens ute på en fin gård i Lidingö.

Mycket matnyttig information och en och en halv timmes snack med fk i fotboll, oj vilken ödmjuk, ärlig och sympatisk person som inte verkar ha påverkats som människa av det uppdrag han har just nu. Rolig är han också och vi fick veta en hel del om hans liv.

Men vilken dag att sitta inne på! Och det verkar bara bli den här dagen vi får njuta av sol och kyla, imorrn plusgrader igen, suck.

Avslutade dagen med ett spabesök som var sjukt trevligt med vad utomhus, och så en god middag på det. Dessutom med en mellanakt i form av ett quiz signerat Dagge och Burman. Bra gjort och så nära att vi gick till final. Mycket skratt under kvällen har det blivit och jag har fått chansen att lära känna alla lite mer. Vi har också en tävling som går ut på att gissa vilken privat ägodel som tillhör vem. Sjuuukt svårt och nästintill omöjligt att gissa. Hoppas jag har fem rätt av trettiofem men tveksamt. Jag har en bild på min tavla med veckans meny och har fått höra kommentarer som ”men vem har det så här, jag skulle aldrig kunna planera en veckas meny.” Haha, det är ju min absoluta bästa grej här hemma, som spar så mycket tid under veckorna och underlättar för alla.

Vår lilla minsting myser med morfar de här dagarna. Efter att ha varit sjuk tror jag det är skönt att få vara hemma och ta det lugnt. Imorgon ska vi lyssna på Vilmas lucia-framträdande så jag får gå tidigare från konferensen. Äntligen blir det lite stämningsfull sång! På fredag tänker jag och tjejerna gå på kyrkan luciaframträdande också, Tuva vill gärna träffa sin gamla körledare igen och jag vill njuta av sången som jag annars missar nu för tiden när tjejerna inte sjunger längre.

Idag var också dagen då Marie Fredriksson dog. Oj vilken musikskatt och så mycket i uppväxten som är den musiken. Otroligt sorgligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s