Luciatider

Igår fick vi njuta av Vilmas klass som är årets Luciatåg på skolan. Föräldrarna fick se genrepet och idag lussades det för hela skolan. Jag, pappa, Olle och Tuva representerade Hoof-familjen, Fredrik var i Göteborg på utbildning.

Pappa har gjort underverk de här dagarna han varit hos oss. Inte nog med att han tog hand om våra tre barn varav en sjuk, han har dessutom lagt ny skiva på det gamla trägolvet på toaletten som vi håller på att renovera. Han har också rivit de gamla mattorna på väggarna så nu ska jag se till att köpa golvmatta och bestämma mig för vägg. Kanske ska en panelvägg få göra susen därinne, som dessutom sparar en hel del jobb på att spackla. Ja jag ska fundera lite till.

Julstämningen kom av sig något när samtliga tre pepparkakshjärtan med barnens namn på, rasade i golvet under första dagen de hängdes upp. De var kanske för tunna eller så smälte de genast av rumsvärmen, oavsett var det hyfsad waste att baka dem i år.

Idag fick Olle gå till Mini igen efter att ha haft många dagar att ta igen sig på efter den hemska magsjukan. Och jag jobbade kväll och hade bokat en efterlängtad hårrenovering. Dessutom passade jag på att handla några klappar på stan, så skönt att gå runt själv men inte i regnet och inte efter ett tag när påsarna blev tyngre och tyngre för mina onda axlar. Jag ska fortsätta inköpen på måndag eller tisdag då jag är ledig för att jobba sista helgen innan jul. Perfekt just nu, gå i affärer när många andra jobbar.

En kollega blev magsjuk ikväll så vi fick kasta om lite i uppställningen och jag ska dessutom jobba med nyheterna imorgon också. Bäst att sova nu och ladda batterierna, njuta av fredagen och en ledig helg igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s