Berörande Lucia i kyrkan

En galen dag är till ända. Jag har förutom levererat nyheter under dagen också lagt mitt första schema för våra inhoppare som jag ska ansvara för under tiden en kollega är föräldraledig. Så trots att jag kom till jobbet tidigt för att täcka en match som slutade vid åtta fick jag jobba över idag. Det funkar ju för det mesta men är lite tråkigare att göra en fredag.

Äntligen hemma och då hittade jag Olle i badet. Han hade myst länge och när jag kom hem var det dags att äta, Fredrik hade stekt hamburgare och tjejerna hade kompisar hemma.

Efter maten gick Olle till duschen med Fredrik för att tvätta av sig. Men vips så satt han med duschen och njöt igen, vår lilla badanka. Och vad hjälper det att blöjan är på, vill man duscha så vill man.

Vilma hade rensat i klassrummet idag och tagit med sig fina verk med sig hem. Den här gav massa kärlek.

Tjejerna önskade att få gå till kyrkan och lyssna på sin gamla kör ikväll. Jag blev såklart glad för det och vi promenerade dit i regnet. Så otroligt trist väder nu, tänk vad mycket snö vi hade haft om temperaturen hade varit lägre, suck.

Tuva blev sugen på att sjunga igen, och vi träffade bådas körledare Kerstin innan konserten som också lockade med att börja igen.

placeholder://

Jag var verkligen inte beredd på den här hyllningen till bygdens stora stjärna. Oj så starkt det blev och oj vad jag grät. Jag som tyckte det var skönt att få komma till kyrkans rum och bara få glömma allt. Det är så fascinerande att det alltid blir så, jag slappnar av och det slår mig att jag inte tänker på jobb eller annat en enda gång. Och då är jag kanske extra känslig för den här typen av överraskningar också. Så fint var det i alla fall.

Nu ser jag framemot en lååång helg, jag jobbar inte förrän onsdag kväll igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s