Sköna dagar inför jul

Jag är ledig två dagar för att jobba helgen som kommer. Dessutom jobbar jag kväll imorgon så de här nästan tre dagarna med egentid är otroligt lyxiga att få så här sista veckan innan jul. Jag kan i lugn och ro åka och handla och köpa de julklappar som är kvar att köpa. Dessutom kan jag skjutsa tjejerna, en per dag, att handla klappar till sina syskon.

Igår var det jag och Tuva som åkte till centrum. Det var bra energi och fina samtal hela tiden, ett par mysiga timmar bara vi helt enkelt.

Idag är det Vilmas tur och jag hämtar henne när hon slutat skolan. Det är dock helt otroligt vad många som ändå har möjlighet att åka och shoppa mitt på dagen, garagen är inte fulla men näst intill.

Det är mysigt att komma upp på kvällarna och mötas av den här syskonhögen. Tuva sa igår att hon gärna vill sova på övervåningen fram tills vi åker norrut inför julledigheten. Hon tycker det känns obehagligt när det är så mörkt ute och eftersom hon inte har någon mobil vill hon inte längre gå ensam ute. Vi får därför hämta henne från tennisträningen som ändå ligger nära oss. Jag gör det dock gärna så hon känner sig trygg, och jag kan förstå hennes osäkerhet i mörkret, jag är också rätt mörkrädd av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s