Laser och pizza

Nu tror jag alla julklappar är inhandlade och paketerade, nu är vi redo för en drös ledighet. Ska bli så skönt att få ta det lugnt och förhoppningsvis åka lite skidor och skridskor. Men först några dagars jobb.

Ikväll struntade vi i innebandyträningen och åkte på laserdome med tjejerna innan vi klev in på Fredriks jobb och åt pizza och bytte julklappar.

Tjejerna fick en munktröja med sina initialer i julklapp av oss och de hade själva köpt en klapp för max trettio kronor att slumpa ut till varandra.

Det var underbart tjattrigt som vanligt när det här gänget samlas. De fick själva utvärdera terminen och alla sa att det är så bra gemenskap och fint gäng det här och det är såklart så mysigt att höra. De är verkligen duktiga på att credda varandra och vara bra kompisar.

Fredriks jobb är perfekt för såna här middagar och han var såklart med och hjälpte till med allt för att det skulle bli bra. Därför var Olle och Vilma med också och stackars Olle fick till slut sitta i bara en handduk eftersom jag inte plockat med fler blöjor. Men han var så duktig som höll sig vaken och glad hela kvällen. Blir tufft att gå iväg sista dagen på Mini imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s