Äntligen hemma, hemma

Jag tror jag nämnt någon gång att min man är en hejare på att packa bilar, bland mycket annat. Och han lyckades i år igen, även om det lite mindre viktiga fick vänta några dagar hemma innan svärmorsorna kommer på besök på annandagen. Olles vagn och våra slalompjäxor plockades ut för att få plats med den äckligt stora mängden julklappar.

Medan Fredrik och barnen fixade det sista hemma idag jobbade jag sista dagen innan julledigheten. Det var roligt och dagen gick som vanligt otroligt snabbt. Timmarna flyger iväg när man hela tiden ska fokusera på nyheter som ramlar in och tävlingar som avgörs. Jag skrapade också ihop en tävling som gick bra så det var en bättre avslutning på terminen. För nu är jag långledig, två veckor blir det och det ska bli så skönt.

Familjen hämtade upp mig från jobbet och så styrde vi norrut. Vi åt middag längs med vägen och landade i hälsinglandet strax efter nio ikväll. På Juggas mötte Ceasar oss, min brors katt, och han verkade glad över att få sällskap. Ska bli mysigt att rå om honom, en tjock och vacker birma som han är.

Ser framemot dagarna som kommer, och här finns det snö på marken, bara en sån sak. Bring it on julen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s