Juldagsbio och skridskor

På förmiddagen åkte jag, Tuva, Vilma, adMolly och Erik till edsbyns bandyarena för att förvärma isen innan det klassiska annandagsderbyt imorgon. Det blev en lagom timmes åkning för att hinna äta lunch och åka iväg på bio.

Premiären av Frost 2 med barnens kusiner, min syster och svåger. Den var väldigt bra och höll måttet i jämförelse med första filmen helt klart.

Hos mormor somnade Olle vid matbordet efter en eftermiddagsmacka. Tröttis, han hade klamrat sig stenhårt fast i stolen när Lasse och mamma försökte lyfta upp honom för att lägga honom i soffan.

Efter bion kom mormor och morfar till Alfta och vi åt älgstek och förrätt från gårdagens julbord. Ikväll gjorde vi ett försök till årets julbild men med mörkret och avståndet mellan kameran och oss blev bilden rätt kornig. Mysigt att ha dock.

Den här bilden fick jag från Jennifer igår, alla är i oskärpa utom den avundsjuka Olle som tittar på Hugo och mig med stor skepsis.

Molly hängde med oss till Juggas och nu har tjejerna äntligen somnat. Hoppas de sover hela natten och länge imorgon bitti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s