Slalom bäjbi, slalom

Igår blev det två timmar i slalombacken för det här gänget. Det var mysigt att vara igång igen men tråkigt att bara två backar var öppna när de jobbade med att spruta snö i de andra.

Men vi myste och Vilma och jag tog några vändor till toppen innan vi slutade åka och gick in i värmestugan och åt lunch. Så kul att Lotta hängde med oss i backarna också, det får bli en tradition varje år.

Under tiden vi åkte fick Olle gå på shoppingtur med farmor och pappa. Han visste precis vad han ville ha tydligen, och fick en gul grävare och en röd lastbil.

Vi sa hejdå för den här gången till svärisarna som åkte söderut och mot Blidö igen och hoppas de vill komma på besök till Alfta fler gånger.

Idag har jag och tjejerna njutit av backarna i Järvsö tillsammans med Martin, David och Adam. Anna och Fredrik har lekt med Olle och Elise under tiden. Det regnade på förmiddagen en stund och lite senare på eftermiddagen men trots att plusgraderna har kommit för att stanna tyckte jag backarna funkade bra åkmässigt. Vi tar en dag till i backen imorgon men sen är nog mina vader paja för några veckor framöver känns det som. Hoppas linimentet värkar över natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s