Hemfärd i stormvindar

Det kändes som storm i alla fall, när vi vaknade imorse till vindens vinande utanför fönstren. Vi fick sovmorgon till halv nio och pappa och Birgitta som kom hem sent inatt, trodde vi var duktiga på att smyga när de vaknade och det var tyst i huset.

Det var mysigt att få säga hej till de två innan vi skulle åka hemåt igen, efter tio dagar uppe i Alfta. Jag vaknade dock med en jäkla huvudvärk och väldigt onda axlar efter både längdåkning på isiga spår och ridning med djup koncentration, alltså spända axlar. Därför var det en seg morgon och vi kom inte iväg förrän vid tolv. Fredrik hade bokat en tennistid vid fyra och därför åkte vi inte runt och sa hejdå till alla, vi fick helt enkelt gasa hemåt. Dessutom fick vi inte plats med allt i bilen och måste fråga svågern om hjälp att få ner grejerna nästa vecka. Det tråkigaste vara att inte få med sig älgköttet ner, får vänta lite till med köttmiddagarna helt enkelt.

Olle vaknade inatt och grät mycket, särskilt när han hostade och jag misstänkte halsont. Han somnade om och sen fick vi sova länge som tur var, men idag har han varit snorig och småhostat så vi får se om han ska bli riktigt förkyld nu eller om det går tillbaka.

Han var väldigt glad över att komma hem i alla fall. Gick direkt till sina leksaker och började bygga torn. Imorgon får vi bygga upp den fina tågbanan han fick i julklapp och även några duplo-byggsatser som måste testas. Vi ska också packa upp det sista och bära ut alla vinteridrottsgrejer till förrådet, det känns som det dröjer länge innan vi får använda dem igen med den här höstkänslan. Ett värmerekord i Norge på nitton grader idag känns som det talar för sig själv. De har i och för sig golfströmmen däruppe men ändå, va sjutton!

Hittade ett par fina bilder från vår nyårsmiddag i Fredriks telefon.

Måste be Anna om bilder på barnen, hon fotade en del under kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s