Veckohandling och mys

Idag gjordes inte mycket, likt igår även om vi kom iväg och veckohandlade och tog ut skidorna till förrådet. Jag passade på att sova med Olle på eftermiddagen och läsa på nästa bokklubbsbok som jag fått. Olle är om möjligt ännu mer gosig nu och vill pussas och kramas ofta och länge. Han börjar få till en hel del nya ord och läten också som är så kul att höra men fortfarande blir det frustrerande att inte helt förstå eller bli förstådd.

Barnen på nyår då? Jo här kommer en liten kavalkad bland annat, fotat av Anna.

Vilka underbaringar vi har.

Imorgon kommer systrarna hit, Sarah och Emma ska sova med Vilma och Olle och jag och Fredrik ska testa ett nytt hotell och njuta av god mat och avslappning. Tuva ska sova i stan med farmor och Lotta som hon tyckte var alldeles för länge sen hon gjorde. En spännande avslutning på lovet alltså, hoppas Olle är nöjd med Vilma och mostrarna bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s