Mjukstartat vardagen

Dessa kinder och vackra ögonfransar alltså! Vill bara pussas och kramas på lilleman hela tiden. Det är tur att han gillar det också.

Imorgon börjar han på Fafner, den stora förskolan där han blir allra minst. Nio barn plockar de över dit redan den här terminen då det tydligen är fler små barn som väntar på plats till Mini. Så istället för att bara ha en trea, fyra och femma på Fafner (döpta efter deras ålder men också skol-likt) bildar de också en tvåa där Olle är yngst bland sina kompisar. Det kan nog gå väldigt bra och vara lärorikt för den här parveln.

Det var bara jag som åkte och jobbade idag, och jag hade tur som började jobbveckan med ett kvällspass och fick därför vila och städa lite under dagen. Det var kul och väldigt lugnt att vara tillbaka en kväll med två handbollsmatcher att hålla koll på.

Imorgon är jag igång med dagpassen igen och har mycket att fixa med känner jag. Tjejerna ska till skolan och är oroliga för att försova sig så de kommer säkert vakna vid fem och stressa. Spelar liksom ingen roll att vi lovar att väcka dem i tid, oroligheten väger tyngre.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s