Min dag

Idag är det min dag och jag gillar att fylla år. Den började väldigt bra och blev bara bättre och bättre.

Tjejerna ville gärna ordna med frukostbrickan själva så Fredrik kom upp och lade sig igen imorse. De ville dessutom ha med sig Olle. Han som vaknat ville inte gå ner men slutade protestera efter en stund. När de sen var på väg upp igen med sång och bricka vägrade han gå upp istället. Vi lockade upp honom och när sången var slut tog han dubbelmackan på brickan som var ämnad för mig, och tryckte i sig den utan att vi han reagera. Han var tydligen väldigt hungrig, haha. Som tur var gick Vilma ner och bredde en nu till mig. Tjejerna hade själva shoppat örhängen till mig och Vilma hade målat en fin porslinsbjörn i skolan, sötnosar.

Jag låg kvar en stund i sängen och njöt av en kopp te innan jag klev upp och började baka bullar. Fredrik och tjejerna åkte iväg och hejade på Fredriks bror som spelade tennis på förmiddagen. Jag plockade undan en massa grejer och förberedde hemmet för kalas.

Här är hälften av gästerna som hamnade på strax över tjugo personer idag. Så härligt att få bjuda på gofika och hinna prata lite med systrar, bror som åkt ner med bussen från Alfta idag, och vänner som alla kom för min skull, eller fikats kanske. Oavsett så kändes värmen ända in till hjärtat.

Och jag fick ett så fint presentbord!

När alla åkt och vi ätit en god middag korkade jag upp en miniflaska bubbel och satte mig i soffan med de andra. Alla utom Vilma som fått en natt i stan med farmor och bonusfarmor den här helgen. Mysigt för tjejerna att få varsina helger såhär.

Känner mig så tacksam för alla gratulationer som strömmar in, både på digitala plattformar och fysiskt och det är härligt att få känna sig så firad en gång om året.

Nu ska jag nog sova min skönhetssömn och känna lugnet imorgon bitti. En bra helg helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s