Sköna söndag

Rubriknamnet är samma som programmet jag kunde se med mamma när jag var liten. Idag var det verkligen en skön söndag. Vi klev upp halv tio efter att ha latat oss i sängen från åtta när vi vaknade. Jag dammsög efter festen igår en snabbis och torkade också golven i kök och vardagsrum efter kladdiga spill av saft och kaffe. Vilma var ju borta sen igår och Tuva stack till en kompis i innebandylaget vid elva.

Jag gjorde veckans matplanering och inhandlingslista.

På eftermiddagen åkte jag och kikade på vår match som Tuva inte blivit kallad till och därför var jag heller inte med på bänken. Det var ett tufft äldre lag vi mötte och några spelade faktiskt fult också, med armbågar i ansiktet och knuffar över sargen.

Efter matchen åkte jag och Tuva och handlade och sen släppte jag av henne på bio, hon och lagkompisen såg En del av mitt hjärta och tyckte efteråt att den var väldigt bra. Kul att hon vill gå på harmlösa vuxenfilmer nu också, jag hänger inte med.

Vi köpte sushi ikväll och bokade boende till min och Fredriks Islandsresa i april. Det ska bli härligt och fantastiskt spännande att äntligen få se det landet. Och jag måste ju såklart ut och rida på hästarna! Om jag så ska göra det ensam.

Passar på att bjuda på en grym bild från avslutningen med laget innan jullovet. Vi spelade Laserdome och käkade pizza och hade en mysig kväll. Jag blir glad när jag ser tjejerna som är så fina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s