Storm ute, lugn inne

Min fina systerson Hugo har klätt sig i Olles gamla kläder. Åh så härligt det är att se dem på igen, framkallar många fina minnen och så är ju Hugo en väldigt söt bebbe också.

Ikväll hade vi kul på träningen, det tyckte i alla fall tränaren. Men tjejerna såg ut att ha kul också när vi ställde oss på brottarmattan och tränade på kroppskontakt och bålstyrka.

På jobbet är det fullt ös, imorgon är jag ensam på webben och får göra det bästa av det, hoppas inte alltför mycket händer, åtminstone inte samtidigt, gah.

Olle har nu börjat på Fafner och det är inte roligt på morgnarna när han ska lämnas. Då blir det fel för honom och han börjar gråta. Imorse grät han så mycket så när jag kom ut till bilen kom en pedagog och sprang efter mig. Hon stressade och sa att Olle bara spyr, du måste tillbaka. Jag gick in igen och förklarade att han spyr varje gång han gråter så mycket så han får panik och tror att han inte kan andas. Nu hade all fil han åt till frukost kommit upp i knät på hans bästa person och det var ju inte så fräscht. Men det mesta hade kommit på hans kläder så jag bytte på honom och efter min förklaring fick han faktiskt vara kvar. Hon måste ha känt på hans gråt att det var som jag sa och resten av dagen hade gått bra. Men stackars Olle som inte mår bra nu innan de här rutinerna satt sig.

Idag stormade det utanför fönstren och vid lunch kom också regnet. Mysigt, eller inte. Jävla pissväder rent ut sagt. Imorgon väntar tio grader varmt och fortsatt blåsigt. Undrar om vi får någon snö i februari, januari verkar vi kunna glömma i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s