Inte utan min sopbil

Den envise lille mannen vill inte släppa den hårda sopbilen när han ska somna. Jag försökte plocka bort den när han höll på att somna ikväll men då vaknade han och ville ha tillbaka den.

Imorse när Fredrik lämnade honom på Fafner gick han in till samlingen utan att säga hejdå till sin pappa. Skönt, och nu är jag ledig två dagar och kan lämna honom vid samlingen halv nio så kanske känns det bättre när han har alla där som han känner väl. Jag hoppas på succé imorgon.

En galen dag på jobbet där jag ensam fått rodda med nyheter och också försökt hinna med annat administrativt, särskilt eftersom jag inte ska jobba mer i veckan utan till helgen igen. Då kändes det viktigt att skicka mejl och ordna med schemaläggning av inhoppare. Jag tror jag fick till det hyfsat. Men nu är jag trött. Jag ska inte ställa larm på mobilen de närmaste dagarna och det är en skön känsla.

Läste ut en bra bok på tåget hem, Tunn is, som jag kan rekommendera. Om Sveriges och Rysslands underrättelsetjänster. En debutbok som lovar uppföljare. Får se vad resten av bokklubben tycker om boken om ett par veckor. Skönt att ha läst klart också så jag kan börja med en bok som legat och väntat sen jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s