Fy för sendrag

Helgen sprang förbi. Jag jobbade i det här stora huset både lördag och söndag och hemma var Olle förkyld så det blev inte mycket gjort för Fredrik. Som tur var fick vi tjejer lite glamour när vi var bortbjudna till fina vänner på lördagsmiddag. Fredrik stannade hemma med Olle som blev varm på kvällarna och då stack mannen i värdhuset till kompisar så vi fick en tjejkväll med pizza till barnen och god lax till oss vuxna.

Tuva spelade match igår och jag önskade att jag kunde fått heja på också. Hon fick vara lagkapten dessutom, det hade jag velat se.

Olle är fortsatt väldigt snorig och har fått vara hemma idag, först med Fredrik och sen kom farmor på eftermiddagen. Väldigt lyxigt att få busa och sen däcka i soffan tills jag kom hem. Då vaknade han, glad och svettig. Ingen feber men ibland undrar jag hur mycket snor en människa kan producera, särskilt en miniperson.

Jag stannar hemma imorgon och jobbar så får han en extradag att förhoppningsvis äta mer än han gör, och testa att busa mer innan det är dags för förskolan igen.

Idag fick jag äntligen kallelse till en käkspecialist för att undersöka min huvudvärk. Hoppas att det finns någon lösning för mig.

En annan sjukt irriterande hälsogrej är att jag varje kväll lider av sendrag. Så fort jag lägger mig ner i sängen slår det till och det känns som en evighet innan det släpper. Och det kan också sätta sig i båda smalbenen eller under fötterna. Och jag dricker vatten och äter magnesiumtabletter. Det enda är väl att jag måste stretcha mer kanske men va fan, varje kväll! Usch jag blir så förbannad så jag gråter när det vägrar släppa.

2 svar till “Fy för sendrag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s