Ett tappert försök

Min bil är utom all räddning. Den har fått så många fläckar så den ser ut att mögla och när jag försökte tvätta den idag gick det inte alls bra. Hela ena sidan ser inte ut att ha tvättats alls. Alla fläckar är kvar och jag är rädd att lacken är förstörd nu. Har i alla fall bidragit till miljön och inte tvättat den på över ett år säkert. Men vad får jag för det, en ful bil.

Imorse när jag lämnade Olle tog han Amina i handen och gick in, med sin sopbil i famnen. Då går allt bra, när sopbilen får följa med.

När jag hämtade honom fick jag höra att han hade fått besök av Kicki idag, Vilmas gamla fröken och dessutom Fredriks. Hon hade kommit fram till Olle och frågat vad han heter och när Amina berättade så sa hon att hon förstod det, han såg på pricken ut som Fredrik och det var därför hon klivit fram till honom direkt. Hon är otrolig, och väldigt mysig och nu för tiden pensionär tyvärr.

Imorse tror jag jag skulle bli tokig av alla felval jag gjorde. Jag ville komma till jobbet så tidigt som möjligt då jag också skulle hämta på föris och var tvungen att gå tidigare från jobbet. Jag valde då att åka den vanliga bilvägen istället för en genväg som gör att jag undviker kö vid järnvägsövergången då jag vet att det kommer typ fem tåg den tiden på morgonen, så jag fick köa två tåg innan bilen framför mig vek av så jag också kunde göra det, men hade som sagt kunnat göra det tidigare. Efter lämningen som gick bra som tur var, valde jag att parkera vid Roslagsbanan för att slippa slösa tid på att promenera till tuben, och då var det såklart signalfel längs rälsen och det tog lång tid innan vi var framme vid slutstationen. När jag nästan var framme vid jobbet hade jag kanske förlorat tio minuter, en kvart, och så tänkte jag att vad sjutton gör det i det stora hela. Så himla onödigt att stressa i vardagen, så jag njöt istället av boken jag läste och tankarna jag hann tänka.

Idag fick jag frågan om att jobba på måndag kväll. Det vill jag gärna men hade också bokat en sjukt mysig biodejt med systrarna i stan. Den går dessutom inte att köpa tillbaka så de två kommer att gå på filmen jag gärna vill se. Men det kommer fler gånger med film och jag har nog lust att gå på den snart ändå, kanske ensam. Ska bli kul med jobbet i alla fall, som innebär festkläder som jag måste fundera på i helgen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s