Lång vecka utan inlägg

Den här veckan har flugit förbi och ändå varit så himla lång.

Jag jobbade i måndags kväll. Det var så roligt att försöka göra innehåll i sociala medier av en galakväll och jag var lite nervös innan.

Det märktes efteråt och i tisdags när jag klev upp och skulle jobba dag direkt efter galan var det rätt tungt att komma iväg. Fredrik var dessutom på kurs i Göteborg och det var alltså bara att ta sig upp och få iväg barnen till skola och dagis.

Väl på jobbet började huvudet dunka och jag åkte hem igen vid tre på eftermiddagen. Sen låg jag med skallebang i flera dagar.

Tjejerna var så himla snälla i tisdags då jag verkligen inte kunde kliva upp ur soffan. Inga tabletter bet den här gången och jag fick till middagen i alla fall men kunde inte äta själv. Låg och försökte hänga med när barnen åt och gjorde läxor men kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag gjorde i ordning Olle för natten vid sju och sen gick vi och lade oss alla fyra i min och Fredriks säng och somnade innan åtta.

Trots en hel natts sömn var det ingen skillnad i onsdags när jag vaknade och jag fick iväg Olle till Fafner i alla fall men sen åkte jag hem och sov till lunch. En rejäl migrän alltså, av spänningar och käkar hårda som stål av koncentration. Är så himla less på mina käkar som värker konstant men äntligen har jag fått en remisstid till en specialist som ska kika på mina problem och förhoppningsvis får jag hjälp efter det.

Till slut verkade det bli bättre och jag jobbade halvdag hemifrån i torsdags.

På föris fick vi bilder på en liten kille som räknade matte. Älskar dessa bilder.

Igår jobbade jag ute på fältet och fotade möten med gamla olympier så det blev en skön start efter att ha legat hemma. Spännande möten också och efter ett besök i Nynäshamn avslutade vi arbetsdagen med en öl på Två små svin och ett smaskigt smørrebrød. Det var ett ställe jag missat fram till nu.

Jag och Fredrik njöt av Uggla igår kväll och Sarah passade barnen. De klarade sig själva en stund i väntan på moster och tjejerna ville överraska med Chocolat chip cookies. Tuva ringde och var förtvivlad efter att ha missat temperaturen i ugnen och helt plötsligt bolmade rök ut och Tuva var snabbtänkt. Hon öppnade dörrar och fönster, lät Olle och Vilma vara inne i badrummet där Olle fick bada. Hon stängde av ugnen och öppnade inte luckan. Men hon var orolig för att larmet ändå skulle gå. Det gjorde det inte men det stank något överjordiskt härinne när vi kom hem. Sarah hade varit snäll och gjort rent ugnen men det hjälpte inte för lukten. Stackars Tuva var så duktig och har nu lärt sig att kontrollera ugnen nästa gång.

Uggla då, han levererade alla hitsen på ett skönt sätt och vi och pensionärerna på läktarplats var väldigt nöjda. Efter en tidig föreställning tog vi en öl i stan innan vi åkte hem.

De här härliga tjejerna gjorde så fina insatser idag när vi spelade två matcher i rad på hemmaplan. Förlust i första och oavgjort i andra mot ett lag vi förlorat stort mot i tidigare matcher gav en härlig eftersmak.

Vi stack sen till Ikea för att köpa skrivbord till Vilma och hon verkade bli nöjd. Imorgon ska det fixas i hennes rum för att få till en känsla av plugghörna och läshörna ovanför sängen. Ser framemot den sköna söndagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s