Sköna promenader

På föris står svenska och matematik på schemat varje dag, på de små barnens vis. Gillar den här förskolan just därför, både Tuva och Vilma har ju gått här innan och tanken med att kalla klasserna för trean, fyran och femman när barnen är så gamla men det låter som skolklasser är roligt bara det. På bilden pysslar Olle på matten där han ska klistra trianglar och rena på räkning.

Tuva var hemma från skolan idag, hon var trött och klagade på magen, hon påverkas så mycket av de sena träningarna vi har på tisdagar.

Själv fick jag lika ont i huvudet igår som förra veckan. Så jävla tråkigt och jag känner bara att jag vill försvinna. Inga tabletter hjälper och vad ska man göra liksom, känns så uppgivet. Men jag mår i alla fall lite bättre ikväll efter att jag och Fredrik håller i vår nya mission, att promenera i 40-45 minuter tre kvällar eller dagar i veckan. Så skönt det är att gå där, få chans att prata lite och lyssna på radio med varsin hörlur i örat. Mysigt, friskt och hälsosamt. Dessutom körde jag ett kort yogapass efteråt så nu känner jag mig lite bättre. Imorgon ska jag ju klippa mig före kvällspasset, det måste jag ju orka med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s