Vinande vind och febrig kille

Ute viner vinden och regnet öser ner när vi får en liten del av stormen Ciara över oss. Tur ändå att det busiga vädret kom sent på dagen så jag och Tuva hann med vår resa till Sigtuna och match med åtta tjejer visade det sig. Tre tackade nej sent igår. Som tur var mötte vi ett lag som inte spelat så länge och tjejerna orkade hela matchen och fick dessutom göra massor av mål, kul när det händer också.

Jag och Fredrik tog en av våra promenader varvat med löpning innan middagen när Tuva kommit hem från lekland med kompis hon inte träffat på länge. Vilma var på bio med sin kompis så de har myst på sina håll. När vi var ute regnade det en del men eftersom vi gick i skogen kände vi inte av vinden alltför mycket. Den tilltog när vi kom hem igen.

Jag lagade en supergod kycklingröra med äpple, lök och sweetchili-sås som vi lade i tortilla-bröd med tomat, sallad, lime, ost och gräddfil. När vi åt låg Olle och sov en sväng. Det har han gjort hela dagen från och till och inte velat vara någon annanstans än i våra famnar. Han har stått på golvet några sekunder men då har han bara stirrat på sina leksaker. Sen har han lagt sig på en matta eller kommit till oss igen. Han har tagit på sitt huvud och klagat också, som att han undrat vad sjutton det är som händer, varför gör huvudet ont. Stackars liten. Nu på eftermiddagen blev han snabbt varm och hade 39 grader innan han somnade för natten. Haffar vara hemma med honom då Fredrik har fullt upp på jobbet. Såg framemot en vecka där jag skulle få mycket gjort men sånt är livet såklart. Ska bli skönt med en risig måndag hemma i soffan, jag får tänka kortsiktigt och njuta av nuet.

De levande ljusen i vardagsrummet känns extra mysiga ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s