Galen Olle frisk igen

Han älskar att sjunga vår lilla gubbe, en stressad huvud, axlar, knän och tår är alltid kul.

Feberfri idag efter två dagar med varm panna och vi hoppas att han klarar föris imorrn igen.

När han inte vill äta middag vill han gärna äta flingor istället, ytterligare en konstig vana och jag missade att filma när han vräker i sig de knastriga gula flarnen så det flyger ut på golvet och ner i knäet. Tänker att han borde tröttna på dem efter ett tag men han äter gärna så många han får. Inte blir han nöjd förrän jag har hällt upp en rejäl hög på bordet heller, skriker efter mer och mer.

Ikväll fick vi besök av tre tjejer från damlaget som körde med våra tjejer som alla var med utom en. Så kul att se hur de gjorde sitt allra bästa och fokuserade på varje övning och avslutande matchspel. Tänk om det vore så jämt, då hade det här laget varit ostoppbara.

Pappa är i stan och har opererat in en ny höftled idag. Det gick väldigt bra och nu får han vila upp sig nån dag innan han får åka hem. Hoppas han kan röra sig mer normalt framöver istället för den ständiga värken och knaprandet av värktabletter.

Så nu somnar vi med en bra känsla i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s