Egentid på lediga dagar

Efter att ha lämnat Olle på föris igår morse, med så mycket sovmorgon det bara gick innan de har morgonsamling, åkte jag in till stan och en bokad thaimassage för första gången. Jag blev tipsad av min frisör Hannah och vilket häftigt ställe. Hon som tog sig an min arma kropp var superduktig och efter att ha klivit på min rygg och mina ben, dragit i fingrar och tår och masserat mig på djupet i en timme, var jag rejält mörbultad men glad att ha bokat tiden. Dit går jag gärna igen, även om massösen skrattade flera gånger åt min sargade kropp. Hon kunde inte mycket svenska men fick ur sig stretching i alla fall.

Nu blev jag bjuden på massagen av mormor och morfar i födelsedagspresent och mamma och Lasse som också gav mig bidrag till sånt här mys bidrog också.

Efter massagen pratade jag med pappa som blivit utskriven från sjukhuset efter att ha opererat in en ny höftled. Han och Birgitta skulle hänga på centralen innan tåget hem skulle gå, men jag åkte iväg på bio istället för att hänga kvar i stan. Jag har länge velat gå ensam på en film och känna hur det känns.

Nu åt jag först en god lunch och hade valt en film som jag tänkte skulle passa mitt humör som ensam i en biosalong. Jag behövde inte oroa mig, filmen var så bra och jag önskar jag kunde snackat om den efteråt med någon men det var inte så jobbigt som jag trodde att vara ensam.

Haha, jag är så trött så jag skriver den här texten ibland med ord som jag drömmer i halvslumret. Dags att sova kanske…

Inte så konstigt att jag är trött då jag och Fredrik passade på att njuta extra mycket av den här dagen idag när vi drog till Arninge och konstsnöspåret de fått till så bra på golfklubbens mark. Just nu 1,1 km med gräs runt omkring, men i det här vädret lyckas snön hålla sig väldigt bra med minusgrader på nätterna och när vi åkte på förmiddagen runt nollan.

När vi kom hem och hämtar Olle för en tidig helg tog vi en promenad i det härliga vädret också. Så njutbart även om jag saknar snön något otroligt.

Olle har just nu dille på att ha med sig några från Babblarna när han går, var han än går. Och han är så gullig för han ska hålla så många och för att lyckas med tre fyra fäster han dem liksom under halsen och så håller han så hela tiden när han bär.

Han var lycklig när han hittat ett halvt uppäten vaniljhjärta som Tuva lämnat på fikat i eftermiddag. Hyfsat orolig att jag skulle säga till honom att lämna igen det också.

Den här galningen som just nu försöker springa in på toaletten när vi inte är beredda, och han springer snabbt, för att slänga det han har i händerna, oftast en leksaksbil, i toaletten. Jag blir galen och när vi inte orkar ha koll låser vi dörren utifrån just nu för att kunna göra annat än passa honom på dagarna. Det är jävelskap mest hela tiden och han kan också plocka ner prydnadssaker från hyllor och droppa i golvet. Unge!

I helgen står jobb på schemat, bara att kämpa på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s