En galen dag på jobbet

Det var lugnt över lunchen idag innan det drog igång rejält och sen var det inte en lugn stund på jobbet fram tills jag slutade vi sex. Kul när det blir tempo men jag var hyfsat uppe i varv när jag kom hem. Då hade Fredrik börjat med tacosen och det blev en mysig kväll framför Mello för oss men alla var väldigt trötta. Nu är jag sist kvar att vara vaken och jag är den enda som ska upp och jobba imorgon. En lördag kan vara jobbig för alla.

Vilma har hoppat studsmatta med en kompis från sitt gamla fotbollslag i två timmar. Ja hon bytte lag för en vecka sen och det vill jag helst inte prata om, det svider rejält i plånboken efter bytet och jag blir bara så aggressiv när jag tänker på den exkludering som idrotten i den här staden bidrar till, usch.

Tuva har spelat två matcher idag, på bortaplan mot ett lag vi tidigare förlorat stort mot och som vi idag vann över, och på hemmaplan mot ett lag vi också spelat bra mot och gjorde så också idag. Kul med glada rapporter till jobbet!

Vår minsta buse skulle prompt ha med sig några Babblar till gammelfarmor när han och Fredrik var på besök. Olle fick visa upp och prata om dem för en nyfiken Eva.

Han somnade när jag gick upp och lade mig ikväll, vaken sist av alla förutom mig då, och han var tokig ända till ögonlocken stängdes. Vräkte ner grejer i badkaret och på toan, slängde tandborsten som han brukar och slet mig i bröstet i sängen innan han gav upp och somnade på fem röda.

En helt vanlig lördag alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s