Ny storm drar förbi

Ett riktigt busväder är det minsann den här så kallade vintern. Stormarna avlöser varandra och plusgraderna håller i sig. Undrar just om det blir någon tävling från Sälen till Mora nästa vecka. Vi ska ju köra stafetten och den kanske snön håller för men inte om den är obefintlig såklart. Hoppas verkligen arrangörerna respekterar allas dyra utrustning, det är ju inte kul om det skulle dyka upp grus i spåren.

Imorse var jag äntligen till en bettfysiolog för att undersöka mina käkar som jag ständigt går och biter ihop och som skapar min ständiga huvudvärk.

Resultatet blev att jag troligen får ytterligare en bettskena till underkäken som jag ska använda på dagtid och som kan förstärka skenan på överkäken på nattetid. Ja, jag får väl försöka bita ihop helt enkelt och överleva ytterligare några månader innan den kommer och fram till dess försöka vara duktig på att styrketräna både käkar och rygg.

Olle har klistrat kvadrater på föris. Det verkar han glad över och trivs väldigt bra på det nya stället som det verkar. Jag vill också klistra kvadrater på ett papper och slippa tänka så mycket ibland. Men nu ska jag sova med vinden vinande runt husknutarna och Olle snusandes bredvid. Livet ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s