Förberett för dagen D

De här stiliga tjejerna gick till engelska skoldagen i tisdags och var så laddade med medhavd frukostmatsäck, te och rostade frallor med marmelad och några kex. Sexorna på skolan tar hand om barnen under förmiddagen, några från sexan i varje klass och så leker de alla tillsammans och på lunchen bjuda det fish&chips. Kul när det händer något särskilt vissa dagar i den vanliga lunken.

Igår jobbade jag kväll och kunde ta emot tjejen som ska hjälpa oss med städningen några veckor framöver. Hon var supergullig och så duktig. Hjälpte oss med allt möjligt stök och torkade ställen jag inte torkat på väldigt länge. Så skönt att komma hem när hon gått och huset var skinande rent. Sedan tog det en dag så ligger smulor på golvet och det är grejer lite överallt. Så är det att ha barn.

Jag och Fredrik tog en promenad/löptur på lunchen efter att jag varit och besökt syster med familj på förmiddagen och fick gosa med lilla Hugo. Det var så skönt att komma ut i det strålande vädret. Till och med på morgnarna lyser solen in i vårt sovrum nu och det blir lite lättare att kliva upp ur sängen. Imorse med vacker frost ute dessutom.

Jag tog bilen till jobbet för att snabbt kunna ta mig hem och hämta upp Tuva och några fler från laget som kör akademiträning, teknikträning, innan vår börjar. Men idag ringde Tuva och ville gå hem från skolan för att hon mådde illa. Hon var nog mest hungrig för illamåendet gick tydligen över när hon kom hem.

Men det blev då en lugnare kväll än vanligt och jag lagade en god kycklinggryta som vi åt efter att Vilma kommit hem från sin fotbollsträning.

Ännu en bild från föris på barnen som pysslar med cirklar denna gång. Och Olle har alltid någon hos sig och det slår aldrig fel. Varje bild likadan, vår lilla kille som säkert inte riktigt klarar av allt som de andra barnen kan men han verkar gilla att pyssla i alla fall. Idag kom det ytterligare en bild när de tränade på manuell programmering och att se mönster, att kunna framföra en beställning och upptäcka buggar i system. Då stod Olle med en vante till sin fröken som skulle bli påklädd i rätt ordning. Det måste vara kul att få pyssla med.

Imorgon är det en stor dag och den kommer bli så bra hoppas och tror jag. Fredrik fyller 40 och jag har planerat dagen och hoppas han kommer bli nöjd. Ska bli så kul att få genomföra den, dags att sova strax alltså, det blir en lång dag imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s