Produktiv dag

Igår firade vi Fredrik som fyllde 40.

På morgonen sjöng vi och kom med jordgubbar, choklad och bubbel på sängen. Olle såg snabbt jordgubbarna och vräkte i sig en efter en. Tjejerna gav sin pappa AirPods-skydd i brunt skinn som de hittat själva, supersnyggt.

Av mig fick han en resa till London i juli med massa mys, idrott och god mat.

Efter att ha lämnat Olle på föris tog vi tåget in till stan och Grand Hotel för en förmiddag på spa med massage.

Det var inte många på plats och vi hade både poolen och bubbelpoolen för oss själva.

Vi tog en dusch innan vår parmassage och det är ju galet mysigt på det här stället. Det är tredje gången jag utnyttjar friskvårdsbidraget till massage här, del för att det inte är så mycket folk men också för att helhetsupplevelsen i att kunna utnyttja spa-delen i samband med en behandling.

Efter den otroligt sköna behandlingen över 90 minuter gick vi upp på lunchserveringen och åt lunch. Vi var väldigt möra i kropparna både F och jag och trötta efter en förmiddag i vattnet och så en och en halv timme på massagebänken.

Vi tog därför en promenad i det fantastiska vädret in mot tunnelbanan igen och åkte hemåt för att hämta Olle och möta peppade tjejer som längtade till restaurangbesöket på kvällen.

Det blev väldigt lyckat nere på restaurangen. Där stod Fredriks bror och syster med familjer och svärmorsorna och väntade på oss. Fredrik blev väldigt överraskad och vi njöt av kvällen. Även om personalen var otroligt okunniga så var maten bra. Och vi var på ett nytt ställe så det var kul att testa det också. Men nästa gång går vi hellre till den godaste italienaren och dessutom den trevligaste med otroligt fin personal. Men då vet vi det till nästa gång i alla fall. Hemma igen stannade svärmorsorna kvar och drack lite bubbel med oss och när de åkte gick vi och lade oss efter att barnen kommit i säng.

Idag började förberedelserna för det stora kalaset imorgon då vi firar både Fredrik och Tuva som fyller tolv på måndag. Stora tjejen som fick åka och äta på restaurang med en kompis ikväll.

Jag har bakat semmelbullar och cheesecake och Tuva har bakat en tårtbotten och chokladbollar. Hon och Fredrik har också handlat det som saknades för festen och Vilma har hunnit vara på gymnastiken och få med sig en kompis hem på övernattning. Tuva var också med Olle två timmar så jag och Fredrik fick spela tennis med vår gamle vän och min gamla kollega på förbundet och hans fru. Det var så kul att få spela lite, jag gör ju det så sällan och det kändes i handleden efter en timme. Kunde knappt få över bollen över nät så trött var jag i armen. Efteråt var vi båda helt slut och även om jag lagade en toppengod renskavsgryta med kantareller till middag var vi knappt med i matchen. Hoppas vi är pigga imorgon nu när hela släkten, eller halva i alla fall, kommer på besök. Blir mysigt som vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s