Tuvas dag

Det här är en riktig favorit på Tuva, som känns som igår när hennes farbror fotade henne men det är ju säkert fyra-fem år sedan nu. Idag fyller hon tolv år och imorse sjöng vi för henne och hon hade önskat temackor med marmelad och nypressad apelsinjuice till frukost som hon såklart fick. Tillsammans med en sminkspegel, eltandborste och en väst av Vilma.

Hon fick dessutom åka och shoppa med mormor och Lasse idag med alla pengar och presentkort hon var så lycklig över igår. Och hon var duktig som köpte nya skor, tröjor, väska och andra väldigt bra grejer.

Olle hade blött näsblod inatt och blödde lite imorse också. Han fick stanna hemma med Fredrik idag och krya på sig. Något kärl har väl brustit när han varit snorig, även om han inte snyter sig än så kanske de blir extra känsliga.

När jag kom hem från jobbet beställde vi sushi som Tuva önskat sig till middag. Sedan ville hon åka på en innebandymatch som hon själv kollat upp. Hon är häftig där, gillar verkligen liveidrott och att titta på tv också, kan se matcher flera gånger i repris. Så hon och jag åkte för att heja på vårt lag och den förening hennes lag tränar i. Det var mysigt att hon ville åka med mig och hon var så nöjd med dagen hon fått. Känns som att kallare väder är på ingång, hoppas hoppas, då håller det vackra vädret i sig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s