På plats i Orsa

Idag lämnade vi ett vitt Stockholm för att åka mot ett grönt Dalarna. En konstig tvärtom-känsla men snövädret har ju kommit söderifrån den här gången. Inte verkar det stanna heller men förhoppningsvis hinner barnen utnyttja det något, de är på Blidö och lyxar.

Bowling är tydligen Olles grej som tyckte det var väldigt roligt. Så söt i sina bowlingskor också. Mysigt att de får avsluta sportlovet med härliga aktiviteter.

Vi åkte norrut strax efter lunch och började i snöfall och avslutade med sol och gröna ängar i Orsa. Häruppe sover vi i kusin Magnus hus och vi är runt tjugo personer i den gamla skolan som rymmer många. Imorgon är det dags för våra tre lag att köra stafetten över nio mil, fem i varje lag. Jag har fått tredje sträckan och ska försöka hålla mig på benen i utförsbackarna. Det kommer vara hårda spår så förhoppningsvis finns ingen i vägen så det bara är att stå på men annars kan det bli farligt. Hoppas jag hinner lägga mig och att det inte går alltför fort då.

En bild från vackra Rättvik när vi passerade.

Det bästa med den här resan är att vi kusiner och min faster och farbror får ses en gång om året. Eftersom de flesta bor i västra Sverige så ses vi sällan. De här två kvällarna då vi umgås är därför så mysiga. Jag hoppas jag inte har alltför ont i morgon så kvällen blir njutbar också.

Fint väder får vi i spåren i alla fall, precis som förra året. Solglasögon på bara sen är det bara å åk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s