Första söndagen i mars

Ser alltid ut såhär hos oss. Fredrik åker och handlar vid sju och så ser vi till att njuta av frukt och nybakat bröd med en rejäl långfrukost i samband med starten på det anrika loppet som jag inte vill bli googlad till så jag skriver inte namnet.

Idag blev frukosten något kortare än vanligt för mig och Vilma som åkte ner till hennes samling inför träningsmatch mot grannlaget i fotboll. Halv tio var det samling, sedan fick tjejerna spela 4×15 minuter och verkligen få känna på nya formen med sjumanna och större plan. Själv stod jag och småhuttrade i vinden som ven men jag hade klätt mig rejälare än de flesta på plats och klarade mig hyfsat.

Vi hann se målgången för eliten när vi kom hem igen vid halv tolv tack vare det snöfallet som kommit norröver och som gjorde spåren tungkörda även för de bästa. nu är det väldigt mycket snö hemåt igen så nu måste vi snart komma iväg norrut och hoppas det ligger kvar. Skulle vara mysigt att få en helg i vinterväder innan vi ger upp för den här gången.

Imorgon är vi lediga och hemma, jag och barnen i alla fall. Bra start på veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s