Klättring med kamera

När jag kommer till jobbet på morgnarna möts jag av den här lappen:

På min arbetsplats tas säkerheten för en eventuell krissituation i landet på stort allvar eftersom det är den arbetsplats det är. Härifrån måste allt fungera vid exempelvis krig och det känns väldigt skönt att det är så. Däremot utökades säkerheten en del idag och då drabbar det två kollegor varav den ena har jobbat som vanligt fram till idag men som nu får jobba hemifrån.

Har försökt filma och fota när två kollegor testat på en av de nya os-grenarna. För att skapa lite mer effekt klättrade jag upp med kameran och filmade uppifrån och ner också. Det är sjukt kul att klättra och kändes väldigt tryggt när förbundskaptenen säkrade mig på marken så jag kunde koncentrera mig på kameran.

Sanna och Andreas, Molly och Albin kom till oss ikväll och ska stanna till fredag. Mysigt med besök och lite synd att vi jobbar så vi inte hinner ses så mycket men jag är ledig på fredag åtminstone.

Imorgon blir det nya uppdrag med kameran för att skapa socialt innehåll till en ny träningspodd. Sex avsnitt med den och fem med dagens programidé blir en hel del efterarbete som jag verkligen hoppas jag hinner lägga tid på så det blir bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s