Syster på besök

Det har varit tre härligt energifyllda dagar i huset då syster med familj bott hos oss på deras sportlov. Tjejerna och Olle älskar sina kusiner och har så mysigt ihop allihopa. Särskilt när de tar med Olle i leken och leker kurragömma är det så fint att se att släkten kan vara tillsammans oavsett ålder.

Igår fick jag uppleva min andra konsertjulklapp som jag fick av Fredrik i julas. En energifylld och underbar liveartist som bjöd på alla sina hits uppradade. Visst känns det lite nojigt att gå på konsert i stor folksamling men väl där kändes det bra att ha gått för stjärnan på scenens skull. Hon var också väldigt tacksam för det och mindes snöstormen i Stockholm för tio år sen. Det var två dagar före julafton och stormen yrde, hundra personer kom och lyssnade på henne på samma plats som igår.

Tur jag var ledig idag så jag fick hänga med de här tre godingarna, dessutom på en underbart fin dag utan vind. Syrran passade på att klippa sig när vi lekte på förmiddagen.

När vi sagt hejdå till kusinerna på eftermiddagen väntade vi in pappan som jobbat i Göteborg idag. Det blev en god älgstek till middag och så mys framför fredagstablån på tv.

Olle hade saknat sin pappa idag och passade på att mysa extra ikväll. På förmiddagen ropade han på mig, mamma, mamma, mamma. Sprang fram och sa ”e mapappa?” som pappa kallas. Så visst var det mysigt när pappan väl kom hem. Olle snackar och snackar och fler än vi som är närmast honom förstår vad han säger. Och han märker själv också att han gör sig mer och mer förstådd. Så härligt att se. Dags att ladda för helgjobb, och mycket sömn hoppas jag. Inatt vaknade Olle vid halv tre och trodde det var morgon, dröjde en timme innan han kom till ro igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s