Jobbhelg och en hel del mys

Lämnade det här stället vid sju ikväll, för att komma tillbaka imorgon igen och resten av veckan med för den delen. Det är alltid tufft att jobba helg och sen jobba hela veckan efter det men samtidigt känns det också som att man är inne i lunket och måndagen blir faktiskt inte lika jobbig, mer en känsla av att vara uppvärmd och taggad för dagen. Jag hoppas det känns så även imorgon.

Från stället vi besökte i onsdags har de här bilderna lagts ut i sociala medier så jag snodde dem eftersom jag blivit lovad att få dem men inte fått dem skickade till mig än. Det var riktigt häftigt att få filma kollegorna och på onsdag är det dags igen då nästa sport ska testas.

Igår spelade Tuva match när jag satt på jobbet. Tur att Fredrik skickar bild och rapport så jag ändå kan hänga med i spelet. Det var två tuffa matcher igår men tjejerna kämpade som vanligt väl och lärde sig säkert mycket på planen.

Jag kom hem sent igår men hann precis se omröstningen på mello och jag önskade redan efter första deltävlingen att dessa tre grymma sångerskor skulle ta hem hela skiten. Jäklar vad bra den låten är. Tuva sov över hos en kompis inatt men jag och Vilma diggade i soffan, killarna hade gett upp och gått och lagt sig.

Igår lade jag inte upp den söta videon på Olle som imponeras av sin far när han trycker ner de tunga stängerna i den klassiska leksaken. Inte konstigt att han blir impad när han själv måste använda hammare för att lyckas. Fick inte med de bästa reaktionerna dock, det var mycket wow och åhh innan jag fick upp kameran.

När Olle lagt sig i sängen ikväll plockade jag fram de bästa Ingrid-böckerna och läste Ingrid ska sova för honom. Han vände sig direkt om på kudden och lade sig för att sova när jag läst klart. Älskar de böckerna. Efter en stund hämtade han min hand och lade den runt sin kropp innan han blundade för natten. Min älskade lille gubbe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s