Kalla fötter

Åh som jag fryser om mina fötter. Jag har stått på ett kallt gympagolv ikväll och filmat karatesparkar och -slag. Det var otroligt intressant och jag skulle så gärna velat prova jag också, om inte annat så för att få upp värmen. Det skulle vara en perfekt idrott för tjejerna dessutom, får försöka starta intresset med att se Karate Kid och gå vidare efter det helt enkelt.

Olle hade tydligen hostat på vilan idag så att han inte kunnat somna. Här hemma hostar han knappt nåt så det känns ju jobbigt. Han är pigg och glad i övrigt men kanske får han vara hemma med sin förkylda far imorgon ändå, hela världen blir mer nervös för var dag.

Oj så trött jag blev när jag lade mig, men den här veckan är också smått galen vad gäller fritid, känns som jag missar den just nu. I måndags möte med tränarkollegorna, igår sen träning med tjejerna och ikväll jobbade jag i en träningsdojo. Imorgon var tanken att följa med en kollega hem och hjälpa till på bandymatchen däruppe. Men när de nya direktiven kom i eftermiddags drabbade det alla arenor väldigt hårt. Inte så kul att åka uppåt då när inte publiken ramar in matchen. Det får bli vanliga jobbschemat istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s