Guld och eftertanke

Nu är jag sådär sablars trött igen. Vill ju passa på att titta på filmer på kvällarna nu när vi inte har något särskilt för oss. Men nej, det går bara inte, jag somnar i soffan vid nio hur jag än gör.

Idag har vi rockat sockor och dansat till Islands in the stream och The gambler. Vilka stora låtar av en stor artist med silkeslen röst.

Jag tog med mig Olle och gick med Vilma till hennes gymnastikträning även den här lördagen. Så underbart att få promenera i det här vädret i lite över en timme. Idag följde även två av hennes vänner med och gillade det väldigt mycket.

På eftermiddagen tittade vi på den sista liveidrotten på ett bra tag framöver skulle jag tro. Och vilket jäkla lag sen, undrar hur många som fick njuta av de rödblå när de fick sitt tredje guld på fyra år, ska bli spännande att höra siffrorna sen.

Kom på att jag inte skrivit om vår onsdag i centrum. Städerskan kom senare än vanligt och vi åkte iväg för att vaccinera oss och äta lunch innan jag skulle åka till jobbet. Olle fick två sprutor och sen vräkte han i sig en hel barnpizza innan jag hunnit äta halva kebabtallriken. Sen lade han sig ner på bordet och höll på att somna stackarn så det var bara att lägga honom i vagnen och vandra vidare. Jag visade bland annat min kamera i en fotobutik för den har inte funkar sen i julas. Den säger att det i te finns något minneskort i den fast det gör det. Killen i butiken tyckte inte det var värt att lägga pengar på den. Surt som sjutton för jag vill verkligen ha en kamera jag kan ta fina bilder med. Så nu får bloggen stå ut med bilder från den kassa mobilkameran ett tag till.

Är så glad att pelargonen tar skott igen, efter min brutala klippning till korta stammar. Har sett hur proffsen gör i alla fall och har nu stora förhoppningar på en fin blomma vid entrén i sommar igen.

Vädret verkar hålla i sig så det blir fler promenader imorgon och så ska jag försöka ta tag i att rensa ut en hel del kläder från garderoben. Dags att hitta det jag äger och börja variera mig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s