Avokados ftw

Men nu läl har vi avokados så det räcker och blir över, haha! Känns underbart att hjälpa och dessutom fantastiskt gott på köpet.

Ett företag skrev på sociala medier att de hade 800! lådor avokados till övers, som egentligen skulle levererats till restauranger, och som nu kunde levereras till dörren om man ville köpa. 22 avokados i varje låda. Jag sålde in det till två kollegor också och idag kom våra lådor till dörren. Vi ska alltså inte ha alla tre lådor för oss själva, då hade frysen blivit full. Jag hoppas verkligen företaget får många sålda, synd annars på så fina och goda frukter.

Tuva in action på kvällens träning, uppvärmning med evighetsstafett älskar tjejerna. Jag är alltid så opepp på att åka iväg till tisdagarnas sena träning men väl där får jag så mycket energi av alla glada tjejer och jag hoppas att jag lyckas ge lite tillbaka och inte bara skriker.

Idag gick Olle till förskolan igen efter två veckor hemma med sin far i stort sett. Alla var nog nöjda och glada för det och det hade gått så bra så var beskedet vid hämtningen. Personalen vill gärna att man lämnar 09.30 och hämtar tidigare om det är möjligt, många pedagoger som är sjuka och de vill inte ta in vikarier som kan riskera spridning. Det funkar ju för oss så länge Fredrik jobbar hemifrån men nästa vecka kan bli knivigt. Det vill säga om det funkar att gå till jobbet då, känns som att det kan bli ännu mer restriktioner framöver.

Känslan är ändå att det är som det är här nu, en lunk i det nya på ett sätt som gör att jag inte upplever samma stress från alla på samma sätt som tidigare. Som att vi funnit oss i hur vi ska bete oss. Jag håller mig i och för sig borta från onödiga samlingar och tar bilen fram och tillbaka från jobbet och dessutom följer jag inte nyheterna slaviskt förutom dem vi själva förmedlar så jag är rätt off. Eller jag har hyfsad koll men inte överdrivet vilket är jäkligt skönt. Att hetsa upp sig har aldrig varit min grej och inte lär det hända i första taget nu heller.

Jag slipper alltså uppleva människor som trots läget sitter i klungor och dricker öl i solen eller som trängs på tåg och bussar som dragit ner på antal avgångar. Det måste vara jäkligt påfrestande att befinna sig i. Och värre lär det ska bli, den som lever får se.

Har laddat för morgontennis med en grupp från jobbet och annat löst folk från grannföretaget. Spännande att se om jag överlever och härligt att få röra på sig. Uppstigning 06.00.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s