Skön träningsvärk

Det blev en riktigt bra tennismorgon i onsdags. En skön start på dagen och jag och min kollega slog såklart grabbarna från grannföretaget så de ville splittra oss så att det blev jämnare lag. Kul att få vara lika bra som resten av gänget och inte som jag är när jag och Fredrik spelar, mil ifrån samma nivå.

Olle klagade på ett öra i onsdags kväll. Kanske har han samma problem som sin äldsta syster som inte får ut något vax och till slut proppar det igen. Han hade ingen feber och det gick över efter torsdagen hemma med Fredrik. Men idag hade vi anmält honom ledig då jag egentligen skulle ha jobbat helg och varit ledig idag. Nu blev det inte så och jag, Fredrik och Olle har varit hemma och försökt jobba och leka om vartannat.

När Fredrik var hemma med Olle igår myste de en hel del i solen i nya vårkläderna. Med tennisrackets såklart.

Inte utan sin väska. Babblarna följer med även på utflykt utomhus och de ligger i den fina gamla väskan jag köpt på loppis för att pryda ett barnrum. Men den funkar ju väldigt bra.

Efter innebandyträningen igår kväll provade bokklubben en digital dejt med varsitt glas i handen. Superkul att få snacka lite skit och det gick ju superbra på det här sättet. Kan man ha jobbmöten över telefon så kan man ju ha det av sociala skäl och bara av ren glädje. Boken vi försökt läsa nu blev dock aningen för tung just nu. Jag har inte orkat lyfta den många gånger då den förklarar hela vårt universum och så de som finns utanför vårt. Åh det blir så stort, för stort för mig, att vi är så små i sammanhanget och jag får tillbaka samma tankar som när jag var tonåring och fick ångest för tanken på vad allt det här är till för, varför är vi här och varför så kort tid? Så jag släpper den boken just nu, den är väldigt intressant och förklarar allt på ett enkelt sätt så den går att läsa lite då och då kanske.

Idag somnade Olle på det här viset, och efter att jag lagt ner honom raklång på soffan sov han flera timmar så vi hann jobba en hel del utan avbrott.

Efter lunch kom vår nya ugn eftersom Olle öppnade luckan på vår gamla och spräckte den. Vi passade därför på att åka till tippen och slänga en hel del grejer som legat och väntat på att bli slängda. Vi lämnade också in våra kläder till bättre behövande och det kändes bra.

Ikväll har vi njutit av en kreolsk gryta med chorizo som blev så himla god. Fredrik hittade en kokbok som han kom hem med en dag och allt, verkligen allt verkar gott i den. Så nu går jag igenom den bild för blad när jag skapar veckans meny.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s