Vilar upp oss

Olle har hostat mer och blivit lite snorigare än före helgen så efter en dag på föris är han hemma igen. Det är mer vardag än undantag nu känns det som och det blir tufft att komma tillbaka efter påsklovet för honom. Känns som vi nästan får skola in igen. Jag tror inte han hinner bli bättre på de dagar det återstår av veckan så vi får nog se till att hämta hans kläder som blev kvar på förskolan.

Det har gått väldigt bra att jobba hemifrån de här dagarna och det känns skönt. Idag var jag tvungen att vabba dock då städerskan är hos oss på förmiddagen. Oj så skönt det ska bli att komma hem senare. Nu har vi smitit till moster Sarah i stan och vilar upp oss när hon jobbar hemifrån.

Jag ska se till att jobba några timmar i eftermiddag är tanken. Ha ett Skype-möte och planera för en insats med rörligt material. Solen skiner och vinden har lagt sig, underbart! Måste ta mig ut senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s