Äntligen en studsmatta

Glädjen är total här hemma och det här är en ovanlig syn, en tom studsmatta. Tjejerna och Olle har hoppat konstant hela dagen, till och med innan skyddsnätet kom upp på morgonen, med hård bevakning av tjejerna.

Efter introduktionen blev det svårt att hålla Olle borta från studsmattan och Fredrik har knappt fått äta.

Sötnosen, undrar om han tröttnar, tjejerna har ju inte gjort det på alla år som de hoppat på Blidö. Effekten av mattan är som väntat i alla fall, barnen hoppar så fort de får chansen och rör sig alltså konstant. Så länge vädret är bra kommer vi hitta dem där.

Jag var på jobbet idag och fick en hel del gjort. Ska jobba hemifrån imorgon och på fredag och hoppas det går bra, annars får jag väl åka in och sätta mig en sväng om jag inte får ro.

När jag kom hem var kusinerna på besök för att fira Vilma. En mysig fika utomhus och så stackars Theo som fick huka sig för Olle så fort han var i närheten. Två dagar skiljer dem åt men Olle vägrar leka med honom. Förhoppningsvis förändras det snart, hade ju varit så mysigt om han kunde leka med andra och tycka det är mysigt.

Efter en god grillmiddag har jag och Vilma tittat på fjärde Potter-filmen. Jag somnar konstant men mysigt hur som. Jag blev helt klart klarvaken av en hård knackning på dörren. Utanför stod en bukett som levererades vid tiotiden.

En underbar bukett tulpaner från pappa och Birgitta! Vilken härlig påskpresent!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s