Skatten och massa sol

Oj oj, vilken lycka när sopbilen kommer varje torsdagsmorgon. Och extra lucka när tid finns att gå ut och hälsa på vår snälla sopgubbe också, som kör förbi flera gånger för att Olle ska få uppleva bilen extra mycket.

Idag jobbade både jag och Fredrik hemifrån. Det funkade väldigt bra tycker jag. Tjejerna var snälla och hoppade med Olle lite då och då och runt lunch lade han sig och sov i Vilmas säng där jag satt och jobbade. Jag lade mig en stund bredvid också, en mysig paus. Har suttit med ett strategidokument idag som känns stort men inte övermäktigt. Siktar på att ha ett utkast klart på måndag. Hoppas kunna fortsätta imorgon men händer det en massa nyheter ska de prioriteras när jag har webbtjänst såklart. Fick avsluta dagen med en kartritarinsats också. Skönt att få bryts av.

Under tiden vi har jobbat har det jobbats på nya plätten också. En kille kom och fräste bort våra fyra stubbar bara på det här området. Vi har stubbar lite varstans på tomten. Efter att ha fått bort flisen kan vi köra dit jord och börja så, spännande! Det är sjukt mycket flis dock, jäklar vad det frästes.

Fick tillbaka skatten igår. Känner mig extra rik nu och funderar på en kamera i påskpresent. Men vet inte vilken. Kommer väl dröja ett tag innan jag bestämmer mig.

Oj så goda frallor vi bakade ikväll. Tuva och Alexandra påbörjade jobbet men degen var för kladdig och jobbig så jag tog över vid gräddandet. Efter en kaoskväll där hämtmaten inte var på bordet förrän halv åtta hann jag och Olle smaka på en också. Såå goda! Ska bli underbart med frukost imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s