Snart ska vi så

Nu har vi väl nästan gjort allt vi kan för att det ska bli en fin gräsmatta häruppe, ovanför mjuren (gillar att kalla den så på lite halvgotländska). Vi har inte vältat marken och det borde vi göra innan matjorden kommer. Och det gör den, imorgon eller på fredag. Hinner vi inte imorgon får vi kanske välta det vi når bredvid högen med jord som kommer dumpas mitt på området förhoppningsvis.

För att försöka spara lite tid för lastbilen som kommer med jorden och som sen ska ta med stenarna fick jag och Vilma flytta på stenhögen ikväll! Inte nog med att vi grävde upp stenarna, de skulle behöva flyttas också. Orkade med alla utom två och de klumparna får nog ligga kvar som stöd för muren. Det kommer säkert bli fint när något vackert växer upp runt stenarna i sinom tid.

Jag har jobbat i två dagar och Olle har varit på föris båda dagarna! Oj så skönt och roligt för honom. Det märks för att han är så glad när han kommer hem, han äter mycket och somnar tidigt. Idag hämtade Tuva och Fredrik honom när han satt i sandlådan och lekte med en lastbil, som han sen ville ta med sig hem. Glad glad glad, härligt!

Och nu sov de två syskonen på det här viset när vi kom upp till övervåningen.

Imorgon ska jag jobba hemifrån, kanske blir så på fredag också även om jag skulle behöva ytterligare en dag på jobbet den här veckan för att skapa rörligt innehåll.

Idag åt vi lunch utomhus på jobbets restaurang. Oj så skönt det var och vad solen värmde, underbar känsla.

2 svar till “Snart ska vi så”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s